Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Καθημερινά

Αυτή είναι η βίλα του πρωθυπουργού των Σκοπίων στην Χαλκιδική

2.69Kviews

Ο Ζόραν Ζάεφ γνωρίζει αρκετά καλά τη Χαλκιδική. Ιστοσελίδες στα Σκόπια αποκαλύπτουν εικόνες της βίλας, αλλά και το αντίτιμο που προκαλεί ενύπωση.

Στην τριώροφη βίλα του στα Νέα Μουδανιά στη Χαλκιδική, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα δέχεται συχνά επισκέψεις ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ.

Πολιτικά πρόσωπα του Κοσυφοπεδίου, Σκοπιανοί πολιτικοί αλλά και επιχειρηματίες, είναι μεταξύ των εκλεκτών προσκεκλημένων του Σκοπιανού πρωθυπουργού. Κανείς όμως δεν ξεφεύγει από τους άγρυπνους κατασκόπους των Ρωσικών Μυστικών Υπηρεσιών, αναφέρουν ιστοσελίδες των Σκοπίων.

Μάλιστα, αυτό που κινεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των Μυστικών Υπηρεσιών, όχι μόνο της Ρωσίας, είναι το γεγονός ότι στο φιλόξενο καθιστικό του Ζόραν Ζάεφ έχουν παρευρεθεί πρόσωπα με σημαντική ισχύ και… αρκετή δύναμη πυρός στα Βαλκάνια.

«Κάθε καλοκαίρι, ο Ζάεφ, απολαμβάνει τις ανέσεις και τη θέα ενός τριώροφου σπιτιού στην Ελλάδα», σύμφωνα με την ιστοσελίδα Press24 των Σκοπίων, που επισημαίνει ότι η επίμαχη αγορά, έγινε στο τέλος του 2012. «Πρόκειται για μια βίλα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και με μια μεγάλη αυλή περίπου 300 τετραγωνικών μέτρων» αναφέρεται.

Οι εικόνες της βίλας του Ζάεφ στη Χαλκιδική

Το Press24 έχει αυτήν τη στιγμή μόνο μία από τις τρεις συμβάσεις μέσω των οποίων έγινε η πληρωμή. «Η συμφωνία αυτή ολοκληρώθηκε στα 20.000 ευρώ και η πηγή μας λέει ότι πωλήθηκε μέσω άλλων δύο συμβάσεων, οι οποίες ανήλθαν στο συνολικό ποσό των 110.000 ευρώ» υπογραμμίζεται.

Το σπίτι του Ζόραν Ζάεφ βρίσκεται στην παραλία των Νέων Μουδανιιών της Χαλκιδικής. Οι αναζητήσεις μέσω των ελληνικών πρακτορείων ακινήτων δείχνουν ότι η πραγματική αξία του ακινήτου αυτού είναι πολύ υψηλότερη από το ποσό που φέρεται να κατέβαλε ο Ζάεφ για αυτό το σπίτι.

Δηλαδή, ένα σπίτι με την ίδια περιοχή στην πρώτη γραμμή προς τη θάλασσα, όπως τριώροφο σπίτι του Zaev δεν μπορεί να βρεθεί σε τιμή χαμηλότερη από 300.000 ευρώ.

Τα έγγραφα για την αγορά της βίλας στη Χαλκιδική 

 


Πηγή

Leave a Response