Τρίτη, Αύγουστος 20, 2019
FoodΣυμβουλές μαγειρικής

5 συμβουλές μαγειρικής που δεν έχεις ξανακούσει!

640views

Για κάθε μαγείρισσα που θέλει το καλύτερο στη κουζίνα της και στα φαγητά της, βρήκαμε μερικά υπέροχα tips για να ακολουθήσει

– Ποτέ μην σπας τα αυγά πάνω σε καμπυλωτή επιφάνεια, όπως είναι τα πιάτα ή ένα μπολ. Σπάσε τα αυγά πάνω σε λείες επιφάνεις για να αποφύγεις να πέσουν τσόφλια μέσα στο πιάτο σου.

– Πριν κάνεις μία συνταγή που βρήκες στο ίντερνετ, διάβασε τα σχόλια που γράφουν άλλοι χρήστες που δοκίμασαν τη συνταγή. Θα σε σώσει από πολλά λάθη που θα έκανες.

– Όταν κάνεις ψητό κρέας, μαρινάρισέ το για 10 λεπτά αφού το έχεις ψήσει, και όχι πριν. Έτσι θα προσθέσεις πολύ μεγαλύτερη γεύση στο φαγητό σου.

– Πρόσθεσε καυτή σως στην πίτσα που περίσσεψε. Αυτό θα κάνει την πίτσα σου ακόμα πιο νόστιμη την άλλη μέρα και επίσης η καυτή σως θα την κρατήσει φρέσκια για πιο πολλές ώρες.

– Μην πετάς τις φλούδες από τυρί! Ρίξε ένα κομμάτι μέσα στη σούπα σου, άστην λίγη ώρα και μετά αφαίρεσέ την! Θα προσθέσει μοναδική γεύση

 


Πηγή

Leave a Response