Τρίτη, Νοεμβρίου 21, 2017
Συνταγές

Ταραμοσαλάτα

97views

Υλικά

250 γρ. ταραμά άσπρο

1 σκ. σκόρδο

100 γρ. καβουρδισμένα & τριμμένα αμύγδαλα

Χυμό 1 λεμονιού

Χυμό ½ πορτοκαλιού

άσπρο πιπέρι

1 κ. σ. ξίδι

3 φέτες ξερό ψωμί σικάλεως

1 μέτριο κρεμμύδι

½ φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο

 

Εκτέλεση

Διαλύουμε τον ταραμά σε χλιαρό νερό. Λιώνουμε στο μίξερ το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σε μπολ με νερό μουλιάζουμε το ψωμί.

Ρίχνουμε τον λιωμένο ταραμά σε βαθύ μπολ. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το ψωμί και λίγο πιπέρι.

Τέλος, ρίχνουμε το λεμόνι, το πορτοκάλι και το ξίδι.

Ανακατεύουμε με το μίξερ, προσθέτοντας σιγά σιγά το ελαιόλαδο.

Όταν γίνει λείο το μείγμα, ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα αμύγδαλα.

Η ταραμοσαλάτα είναι έτοιμη.


Βρείτε όλες μας τις συνταγές εδώ

Leave a Response

Inline
Inline