Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Το myPad.gr είναι ένα ενημερωτικό magazino.

Προσφέρει στους επισκέπτες του ενημερωτικά θέματα και συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους.

Οι δικτυακοί τόποι που προβάλλονται δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχό του myPad.gr και συνεπώς το myPad.gr δεν είναι υπεύθυνο για τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την ποιότητα, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, τις παρεχόμενες υπηρεσίες αυτών. Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη / χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας σε αυτούς, οι οποίοι και φέρουν την αποκλειστική ευθύνη .

Το myPad.gr σε δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι υιοθετεί ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των δικτυακών τόπων και των σελίδων στους οποίους παραπέμπει ή συνδέεται με αυτούς με οποιονδήποτε τρόπο.

Το myPad.gr δεν εξασφαλίζει ούτε εγγυάται ότι οποιοδήποτε πρόγραμμα ή πληροφορία στον δικτυακό αυτό (mypad.gr) τόπο θα είναι ελεύθερα από ιούς, ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό στοιχείο με καταστροφικές δυνατότητες για το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή που επισκέπτεται το myPad.gr.

Το myPad.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία πάσης φύσεως (οικονομική, ηθική κλπ) που απορρέει από χρήση του περιεχομένου του (mypad.gr) ή / και επίσκεψη στους δικτυακούς τόπους και σελίδες που προβάλει.

Οι δημοσκοπήσεις / ψηφοφορίες που διενεργούνται από το myPad.gr καθώς και τα αποτελέσματά τους που προβάλλονται στο myPad.gr αφορούν την γνώμη των επισκεπτών του myPad.gr και μόνο.

Το myPad.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την ακρίβεια του περιεχομένου / θεμάτων που προβάλλονται σε αυτό.

Η επίσκεψη στο myPad.gr και η χρήση των υπηρεσιών του προϋποθέτει από τους επισκέπτες του ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων.