Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
Καθημερινά

Δείτε τι έπαθε μια γυναίκα με μίνι φούστα στους ‑40 βαθμούς

1.87Kviews
Το περιστατικό συνέβη στην Άστανα του Καζακστάν

Στην Ελλάδα δεν συμβαίνει συχνά το θερμόμετρο να δείχνει μείον 40 βαθμούς κελσίου. Αλλά αν συνέβαινε ποτέ και κάποιος έπρεπε να βγει από το σπίτι θα φορούσε κάμποσες στρώσεις ρούχων. Αυτή δεν ήταν η σκέψη μιας νεαρής γυναίκας από την Αστάνα του Καζακστάν.

Στους μείον 40 βαθμούς κελσίου η κοπέλα όχι μόνο αποφάσισε να βγει στους δρόμους, αλλά ήθελε να είναι και σέξι φορώντας μία μίνι φούστα κι ένα λεπτό καλσόν. Αυτό που συνέβη ήταν να υποστεί κρυοπαγήματα δευτέρου βαθμού και στα δύο πόδια. Αρχικά δεν μπορούσε να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο ακρωτηριασμού.

Η φοιτήτρια που έπεσε θύμα του απόλυτου παγετού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρό πρόβλημα. Οι γιατροί δεν αποκάλυψαν το όνομα της ασθενούς, ωστόσο πήραν την πρωτοβουλία και την άδεια να δημοσιεύσουν μια φωτογραφία από τα πόδια της κοπέλας, προκειμένου να προειδοποιήσουν και άλλες γυναίκες για τις επιπτώσεις τόσο χαμηλών θερμοκρασιών στο σώμα τους.

Μία μέρα νωρίτερα, εικόνες παγωμένων ζώων από την πρωτεύουσα του Καζακστάν, στην οποία η θερμοκρασία είχε κατρακυλήσει στους μείον 56 βαθμούς Κελσίου, είχαν συγκλονίσει τον κόσμο, αναδεικνύοντας το πρωτοφανές ψύχος που βιώνει η χώρα της άλλοτε Σοβιετικής Ένωσης.

 


Πηγή

Leave a Response