Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
TravelΤαξίδια

Αυτό είναι το πιο όμορφο νησί του κόσμου

3.62Kviews

Μπορεί πολλοί από εσάς  να ονειρεύεστε ένα εξωτικό νησί ολόκληρο τον χρόνο. Μπορεί ακόμα να βλέπετε Survivor, μόνο και μόνο για να χαζεύετε την θάλασσα και το τροπικό κλίμα του Άγιου Δομίνικου. Όπως και να έχει, η πλειοψηφία των ανθρώπων έτσι φαντάζεται τον παράδεισο. Σαν ένα εξωτικό νησί με κοκοφοίνικες, παραλία και καταγάλανα ή καταπράσινα νερά.

Η ιστοσελίδα Travel & Leisure, έφτιαξε μια λίστα με τα 10 πιο όμορφα νησιά του κόσμου, σύμφωνα με τις εμπειρίες των ταξιδιωτών. Είμαστε πολλοί περήφανοι που μέσα στην δεκάδα και μάλιστα στην 5η θέση βρίσκεται ένα ελληνικό νησί, η Σαντορίνη.

Όμως στην πρώτη θέση βρίσκεται το νησί Palawan στις Φιλιππίνες, όπου πρόσφατα γυρίστηκε και το ελληνικό reality Nomads. Οι επισκέπτες το βρίσκουν ρομαντικό, αγνό, οικονομικά προσιτό και κυρίως, χαλαρωτικό. Κάποιος το περιέγραψε ως το πιο «όμορφο μέρος στον κόσμο». Το Palawan βέβαια δεν κατακτά για πρώτη φορά την κορυφή, αφού πλέον έχει στρογγυλοκαθίσει εκεί για 5 συνεχόμενα χρόνια. Κι αν δείτε τις φωτογραφίες τότε θα καταλάβετε γιατί…

 

Πηγή

Leave a Response