Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Καθημερινά

Ιστορικό ρεκόρ ετοιμάζεται να σπάσει ο ΠΑΟΚ

1.34Kviews

Ένα ιστορικό ρεκόρ είναι έτοιμος να καταρρίψει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς με νίκη επί της ομάδας του Αγρινίου σπάνε το ρεκόρ της σεζόν 1972/73, καθώς θα συμπληρώσουν 11 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ξεπερνώντας την αντίστοιχη επίδοση με 10 επικρατήσεις.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σε αγωνιστικό επίπεδο, προσπαθεί να κρατήσει συγκεντρωμένους στους παίκτες του, στους οποίους έχει τονίσει τη σημασία του σημερινού αγώνα για καθαρά βαθμολογικούς λόγους, ώστε να μπορέσει η ομάδα να προσπεράσει ξανά την ΑΕΚ και ελπίζοντας σε γκέλα του Ολυμπιακού στην Τρίπολη.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Σάχοφ και Κάνιας, με τους Κάμπος και Μακ στα πλάγια. Ελεύθερο ρόλο θα αναλάβει ο Ελ Καντουρί, με τον Πρίγιοβιτς να επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης.

 


Πηγή

Leave a Response