Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
Ειδήσεις

28χρονη Ρομά πέθανε σε αστυνομικό τμήμα

1.19Kviews

Νεκρή από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία βρέθηκε στην τουαλέτα του αστυνομικού τμήματος Ομόνοιας, μια 28χρονη Ρομά που έπασχε από ψυχικό νόσημα.

Η νέα γυναίκα είχε μεταβεί στο Τμήμα για προσωπική της υπόθεση και συγκεκριμένα, για να δηλώσει απώλεια της αστυνομικής της ταυτότητας. Κάποια στιγμή ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Επειδή αργούσε να βγει, οι αστυνομικοί την αναζήτησαν και την βρήκαν στην τουαλέτα νεκρή,

Ειδοποιήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε το πτώμα και απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια. Τα αίτια θανάτου θα διευκρινιστούν από τη νεκροτομή που θα γινόταν σήμερα.

Η άτυχη γυναίκα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν δύο φορές σε κρατική ψυχιατρική κλινική λόγω σοβαρού ψυχικού νοσήματός της.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε και η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, η οποία έστειλε κλιμάκιο στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, με εντολή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να ερευνηθούν όλες οι εκδοχές. Ωστόσο τελικά την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών καθώς δεν υπήρχαν ενδειξεις για  κάποια ανάμιξη ή ευθύνη των αστυνομικών του τμήματος.

 


Πηγή

Leave a Response