Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
Ξενοδοχεία

Αυτή είναι η πιο ακριβη σουιτα στον κοσμο… (Photos)

3.21Kviews

Παρότι πολλοί θεωρούν ως κέντρο της υπερβολικής πολυτέλειας το Λας Βέγκας ή το Ντουμπάι, το πιο χλιδάτο δωμάτιο ξενοδοχείου δεν βρίσκεται σε αυτές τις πόλεις, αλλά… στη Γενεύη της Ελβετίας. Mπροστά της, μάλιστα,  οι υπόλοιπες σουίτες όλων των ξενοδοχείων του κόσμου είναι, το λιγότερο, «φτωχές».

Η βασιλική σουίτα-ρετιρέ βρίσκεται στο ξενοδοχείο President Wilson και είναι επισήμως η πιο ακριβή παγκοσμίως. Οι τιμές ξεκινούν από τα 80.000 δολάρια τη βραδιά. Εκτός του ότι διαθέτει την υψηλότερη τιμή, είναι και η μεγαλύτερη σουίτα της Ευρώπης. Η πολυτέλειά της απλώνεται στα 1.680 τετραγωνικά μέτρα.

Μία από τις πιο ιδιαίτερες υπηρεσίες που παρέχει είναι η ταράτσα με τη συγκλονιστική θέα στη λίμνη Λεμάν ενώ στην τιμή του δωματίου περιλαμβάνεται ένα τηλεσκόπιο προκειμένου οι ένοικοι της σουίτας να μπορούν να βλέπουν τα άστρα όταν ο καιρός το επιτρέπει.

Η σουίτα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 12 επισκέπτες (με τον καθένα να διαθέτει το δικό του υπνοδωμάτιο) στα $6.600 δολάρια ανά άτομο.

Τα δύο μεγαλύτερα δωμάτια, κάθε ένα με το δικό του μαρμάρινο μπάνιο και τζακούζι βλέπουν στη λίμνη.

Επειδή η σουίτα είναι συχνά «κλεισμένη» από προσωπικότητες ή διάσημους που έχουν πλήθος συνοδείας, διαθέτει αρκετές υπηρεσίες ασφαλείας. Τα παράθυρά της είναι αλεξίσφαιρα, υπάρχει ιδιωτικός ανελκυστήρας, ενισχυμένοι τοίχοι για ασφάλεια καθώς και κουμπιά συναγερμού γύρω από την σουίτα. Υπάρχει επίσης ιδιωτικό γυμναστήριο μέσα σε αυτή, οπότε κανείς δεν μπορεί να δει τον «ιδρώτα» του VIP φιλοξενούμενου κατά τη διάρκεια της άσκησής του.

 

 

Όπως αναφέρει το Travelandleisure.com στο άρθρο του, ασφαλώς η πιο ακριβή σουίτα ξενοδοχείου στον κόσμου δεν προσφέρει απλά τις κλασικές υπηρεσίες. Οι φιλοξενούμενοι της μπορούν να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους σειρές στην μεγαλύτερη τηλεόραση του κόσμου που κατασκεύασε η εταιρεία Bang & Olufsen, να διασκεδάσουν παίζοντας σε ένα πιάνο Steinway και να θαυμάσουν σπάνια και αρχαία κομμάτια από συλλογές τέχνης.

 


Πηγή

Leave a Response