Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχιτεκτονικήΞενοδοχεία

Αυτό είναι το πιο tech ξενοδοχείο του Λονδίνου… [photos]

2.62Kviews

Το ξενοδοχείο Eccleston Square Hotel που βρίσκεται στην αγγλική πρωτεύουσα θεωρείται ως ένα από τα πιο… high-tech ξενοδοχεία που υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο, με τεράστιες 3D τηλεοράσεις, κοντρόλ με οθόνη αφής, ένα πανάκριβο κρεβάτι μασάζ υπερπολυτελείας και μια υπερσύγχρονη εφαρμογή που… τακτοποιεί τα πάντα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Σχεδόν τα πάντα ελέγχονται από οθόνες αφής, από το ανοιγοκλείσιμο των κουρτινών, μέχρι τη θερμοκρασία του δωματίου, το φωτισμό και την ειδοποίηση… «παρακαλώ μην ενοχλείτε» η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί με το πάτημα ενός κουμπιού δίπλα στο κρεβάτι.

hotel1-1

Το μπάνιο στο δωμάτιο «king» διαθέτει θερμαινόμενο μαρμάρινο πάτωμα, καθρέφτη που «αντιστέκεται στον ατμό» και μια εντοιχισμένη τηλεόραση, που είναι συγχρονισμένη με την τρισδιάστατη τηλεόραση 46 ιντσών στο δωμάτιο.

Διαβάστε επίσης: Η παραλία όπου ένα σπίτι πωλείται 100.000.000 δολάρια!(photos)

hotel3

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά είναι το πολυτελέστατο, χειροποίητο κρεβάτι-μασάζ Hastens αξίας 12.000 λιρών. Με ένα τηλεκοντρόλ μπορεί κανείς να ενεργοποιήσει τη λειτουργία μασάζ στο κεφάλι, τα πόδια ή… και τα δύο μαζί, προσαρμόζοντας τόσο την ένταση της δόνησης, όσο και την κλίση του κρεβατιού για την ιδανική θέση για ύπνο ή για να δει τηλεόραση.

hotel4

Κάθε δωμάτιο διαθέτει το δικό του iPad, ενώ μέσα από την αντίστοιχη εφαρμογή του ξενοδοχείου μπορεί κανείς να κανονίσει κάθε λεπτομέρεια της διαμονής του.

hotel6

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το κορυφαίο resort του θερινού ονείρου!(photo)

hotel2

Για περισσότερες πληροφορίες: www.ecclestonsquarehotel.com/

 


Πηγή:travelstyle

Leave a Response