Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
Design σπίτιαΑρχιτεκτονική

Ένα διαμέρισμα 48 τμ για 2 που θα σας δώσει απίστευτες ιδέες διακόσμησης!

3.88Kviews

Είναι 48 τμ και παρόλα αυτά μας δίνει πολλούς λόγους για να το ζηλεύουμε. 

Αυτό το διαμέρισμα έχει να σας δώσει πολλές ιδέες διακόσμησης και να σας βοηθήσει να αγαπήσετε και εσείς το μικρό σας διαμέρισμα. 

Ο «πλούσιος» χρωματικά καναπές γίνεται το κέντρο της διακόσμησης του σαλονιού. Φυσικά ο χώρος ενισχύεται διακοσμητικά από τα όμορφα διακοσμητικά στοιχεια τα οποία δεν είναι πολλά αλλά είναι πραγματικά όσα πρέπει. Μας αρέσει πολύ το φυτό με το οποίο έχει διακοσμηθεί το coffee table του σαλονιού. 

Ο μπλε κανανές θα δώσει χρώμα σε μια ουδέτερη κατά τα άλλα διακόσμηση

 

Ένα σαλόνι διακοσημένο με γήινες αποχρώσεις μπορεί να δείξει πολύ μεγαλύτερο από ότι πραγματικά είναι. Σε αυτό βοηθάνε τα μεγάλα παράθυρα και ο σωστός φωτισμός ο οποίος είναι διασπαρτος σε όλο τον χώρο. 

Ο σωστός φωτισμός μπορεί να κάνει έναν μικρό χώρο να δείξει πολύ μεγαλύτερος.

Διαμέρισμα στο Λονδίνο γεμάτο μάρμαρο και χρυσό

Μεγάλο ρόλο στο να δείχνει ένας χώρος πολύ όμορφος παίζουν και οι υφές. Ένα απαλό χαλί, ένας βελούδινος καναπές, απαλές κουρτίνες και ένα coffee table που λάμπει… έχουν όλα τον δικό τους σκοπό ο οποίος είναι ένα τέλειο οπτικά αποτέλεσμα. 

Προσέξτε τις υφές.

 

Η κουζίνα του διαμερίσματος παρόλο που είναι μικρή είναι μίνιμαλ διακοσμημένη και σε γήινες αποχρώσεις. Ένα μικρό, στρογγυλό τραπέζι και μερικές λευκές καρέκλες βρίσκονται στο κέντρο του και αυτό που κάνει τον χώρο να δείχνει πιο πολυτελής και μεγάλος από ότι είναι είναι η τάξη του και η οργάνωσή του. 

Η κουζίνα του διαμερίσματος είναι μίνιμαλ διακοσμημένη.

Δείτε το Κρυφό Διαμέρισμα του Walt Disney στον πιο Όμορφο Δρόμο της Disneyland!

Το ανοιχτόχρωμο ξύλο στα ντουλάπια της κουζίνας είναι μια πολύ καλή επιλογή για μικρές κουζίνες και το μικρό μπαρ στην μια γωνιά της κουζίνας που κοιτάει προς το σαλόνι είναι ιδανικό για ένα γρήγορο γεύμα ή και για ένα ποτό. 

Το ξύλο επικρατεί στην κουζίνα του διαμερίσματος.

 

Δείτε την κουζίνα και από άλλη οπτική γωνία.

Στη «μαγική» βίλα του David Copperfield αξίας 17,55 εκατ. δολάριων!

Οι μπλε τόνοι επιστρέφουν και στην κρεβατοκάμαρα και συνδυάζονται υπέροχα με το γκρι του κρεβατιού. Το κομοδίνα που είναι στον αέρα επιτρέπουν στον χώρο να δείχνει πιο μεγάλος ενώ και σε αυτό το δωμάτιο κυριαρχούν οι ανοιχτόχρωμοι τόνοι. 

Μπλε υπάρχει και στην κρεβατοκάμαρα όπως και στο σαλόνι.

 

Απέναντι ακριβώς από το κρεβάτι υπάρχουν ντουλάπες στο χρώμα του ανοιχτόχρωμου ξύλου και μια λευκή τουαλέτα με έναν μικρό καθρέφτη για να ετοιμάζεται για τη δουλειά η γυναίκα της οικογένειας. 

Το ξύλο κυριαρχεί και σε αυτόν τον χώρο.

Η βίλα των 10 εκατομμυρίων ευρώ στα Χανιά!

Το μπάνιο είναι επίσης πολύ φωτεινό από τη μια μεριά ενώ οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις κυριαρχούν και σε αυτό. 

Το μπάνιο, όπως και το υπόλοιπο διαμέρισμα, είναι πολύ φωτεινό.

 

Από την άλλη μεριά έχει επιλεγεί ένα καφέ για την πόρτα αλλά και για τους τοίχους του μπάνιου το οποίο δίνει χαρακτήρα στον χώρο. 

Δείτε και το μπάνιο από άλλη οπτική γωνία.

 


Πηγή

 

 

Leave a Response