Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
Τεχνολογία

Η Samsung φέρεται να σχεδιάζει το λανσάρισμα του Galaxy S9 Mini

1.31Kviews

Η Samsung φέρεται να προγραμματίζει το λανσάρισμα ενός νέου premium smartphone με μικρότερη οθόνη, του Galaxy S9 Mini, δίπλα στα μελλοντικά Galaxy S9 και S9+.

Η είδηση προέρχεται από το κορεατικό Business Korea και βασίζεται σε ανώνυμες πληροφορίες που επικαλείται η αμερικανική εταιρεία παροχής επενδυτικών συμβουλών Valuewalk.

Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες η Samsung σχεδιάζει μαζί με το λανσάρισμα των Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus, τον ερχόμενο Μάρτιο, να προχωρήσει στο λανσάρισμα και μίας μικρότερης εκδοχής. Αυτή η μικρότερη συσκευή θα διαθέτει επίσης στρογγυλεμένες άκρες ενώ η οθόνη του θα είναι (ίσως) στις 5,3 ίντσες ενώ το συνολικό μέγεθος θα είναι αντίστοιχο μίας συσκευής 4,7 ιντσών. Προς το παρόν αυτή η συσκευή έχει βαπτιστεί Galaxy S9 Mini από τα κορεατικά μέσα ενημέρωσης.

Υποθετικά, το Galaxy S9 Mini θα μπορούσε να εξοπλίζεται με την πλατφόρμα Snapdragon 821 της Qualcomm, μνήμη RAM μεγέθους 4GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 32GB.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ανάλογες φήμες είχαν κυκλοφορήσει και για υποτιθέμενες μίνι εκδόσεις των Galaxy S7 και Galaxy S8 χωρίς ωστόσο αυτές οι συσκευές να εμφανιστούν ποτέ. Με αυτό σαν δεδομένο ενδέχεται και το Galaxy S9 Mini να παραμείνει μία φήμη. Εκτός και αν η Samsung θελήσει να προσφέρει μία δόση ανταγωνισμού στην κατηγορία των μικρών premium πρωτίστως στην Apple με το iPhone SE αλλά και στη Sony με συσκευές όπως το Xperia XZ1 Compact.

Η τελευταία μίνι-ναυαρχίδα από την πλευρά της Samsung ήταν το 2014 όταν είχε παρουσιαστεί το Galaxy S5 Mini.

 


Πηγή

Leave a Response