Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
Ειδήσεις

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου

1.2Kviews

Από την Πέμπτη θα κλείνει σταδιακά το κέντρο της Θεσσαλονίκης εξαιτίας των συγκεντρώσεων που θα πραγματοποιηθούν για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή από τις 14:30, σταδιακά και ανάλογα με την εξέλιξη των εκδηλώσεων, στο κέντρο της πόλης δεν θα επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων, ενώ θα υπάρξουν αλλαγές και στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων.

Συγκεκριμένα, θα υπάρξουν παρεμβάσεις (διακοπές-εκτροπές της κυκλοφορίας), στους δρόμους: Εγνατία, Εθν. Αμύνης, Τσιμισκή, Αγ. Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία ΧΑΝΘ, Καρ. Ντηλ, Βασ. Ηρακλείου, Γ΄ Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρ. Λαμπράκη, Κ. Καραμανλή και όπου αλλού απαιτηθεί, ανάλογα με τις επικρατούσες κάθε φορά κυκλοφοριακές συνθήκες.

Επίσης, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ως εξής: από την 06.00΄ ώρα της Πέμπτης (16-11-2017) και μέχρι την 06.00΄ώρα του Σαββάτου (18-11-2017) στις παρακάτω οδούς: Εθνικής Αμύνης, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την πλατεία Σιντριβανιού, Εγνατία, στο τμήμα της από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι οδό Εθνικής Αμύνης, Αγγελάκη, καθ’ όλο το μήκος της, Αρμενοπουλου, στο τμήμα της από την Δημ. Γούναρη μέχρι την οδό Εθν. Αμύνης και Γρ. Λαμπράκη, στο τμήμα της από την οδό Εγνατία μέχρι την οδό Γ’ Σεπτεμβρίου.

Επίσης, την Παρασκευή, από τις 06.00΄ το πρωί και μέχρι τη λήξη των σχετικών εκδηλώσεων, στις παρακάτω οδούς: Εγνατία, στο τμήμα της από οδό Δωδεκανήσου μέχρι την οδό Εθν. Αμύνης, Αγ. Δημητρίου, στο τμήμα της από την οδό Εθν. Αμύνης μέχρι την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου και στο τμήμα της από την οδό Προξένων μέχρι τη Στεφ. Δραγούμη, Εθν. Αμύνης, στο τμήμα της από την πλατεία Σιντριβανιού, μέχρι την πλατεία Λευκού Πύργου, Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της από την οδό Αγ. Δημητρίου μέχρι την οδό Γ. Λαμπράκη, Καρ. Ντήλ, στο τμήμα της από την οδό Τσιμισκή μέχρι την οδό Βασ. Ηρακλείου, Βασ. Ηρακλείου, στο τμήμα της από την Πλατεία Αριστοτέλους μέχρι την οδό Καρ. Ντήλ, Κ. Καραμανλή, στο τμήμα της από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι Καυτανζόγλου και Ελ. Βενιζέλου, στο τμήμα της από την οδό Τσιμισκή μέχρι την οδό Εγνατία.

 


Πηγή

Leave a Response