Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
Ειδήσεις

Καταζητούμενη Τουρκάλα δολοφόνος συνελήφθη στον Έβρο

1.11Kviews

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου που έκαναν έλεγχο στα ταξιδιωτικά της έγγραφα, διαπίστωσαν ότι αναζητούνταν με Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol

Εξαιρετικά ασυνήθιστο είναι να καταζητείται για δολοφονία μια γυναίκα, πόσω μάλλον αν την έχει διαπράξει στα όχι και τόσο φιλικά προς το λεγόμενο «ασθενές» φύλο Εμιράτα! Κι όμως, μια νεαρή Τουρκάλα που επιχείρησε να περάσει στην Ελλάδα από τον Έβρο, αντιμετωπίζει αυτήν ακριβώς την κατηγορία!

Η 30χρονη αλλοδαπή έφτασε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο προερχόμενη από την πατρίδα της, το μεσημέρι της Τρίτης, με σκοπό να περάσει στο ελληνικό έδαφος. Όμως, οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου που έκαναν έλεγχο στα ταξιδιωτικά της έγγραφα, διαπίστωσαν ότι αναζητούνταν με Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων!

Η νεαρή γυναίκα, που κατηγορείται για παροχή συνδρομής σε ανθρωποκτονία εκ προμελέτης, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θράκης ο οποίος μελετά τα διωκτικά έγγραφα και θα αποφασίσει αν θα διατάξει την έκδοσή της στην χώρα που την αναζητά, όπου η τύχη της είναι μάλλον προδιαγεγραμμένη.

 


Πηγή

Leave a Response