Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
Ειδήσεις

Δείτε που θα γίνονται οδικές εργασίες στην Θεσσαλονίκη από αύριο

984views

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες συντήρησης:

α)Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης στην Επαρχιακή Οδό 2 (Θεσσαλονίκη-Ρετζίκι-Ασβεστοχώρι), από την ανατολική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης έως τη συμβολή με την Επαρχιακή Οδό 3, δηλαδή από το ύψος του τέρματος των λεωφορείων της Νεάπολης ως το ύψος του τέρματος των λεωφορείων του Πανοράματος (διασταύρωση προς Χορτιάτη).

β) Από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης:

• επί της Επαρχιακής Οδού 27 Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας και, συγκεκριμένα, από τον κόμβο του αεροδρομίου έως την είσοδο της Περαίας
• επί της Εθνικής Οδού 16 Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, από τα πράσινα φανάρια έως τον κόμβο Μουδανίων
• επί της Επαρχιακής Οδού (Ρυσίου-Βασιλικών) από την αρχή (συμβολή της με την Επαρχιακή Οδό 27 Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας) μέχρι τον οικισμό του Ρυσίου
• επί της Επαρχιακής Οδού 2 (Θεσσαλονίκη-Ρετζίκι-Ασβεστοχώρι), από την ανατολική περιφερειακή έως τη συμβολή με την Επαρχιακή Οδό 3, δηλαδή από το ύψος του τέρματος των λεωφορείων της Νεάπολης ως το ύψος του τέρματος των λεωφορείων του Πανοράματος (διασταύρωση προς Χορτιάτη)
• επί της Επαρχιακής Οδού 3 (Πυλαία-Χορτιάτης-Πανόραμα), από την ανατολική Περιφερειακή έως τη συμβολή με την επαρχιακή οδό 2 (Θεσσαλονίκη-Ρετζίκι-Ασβεστοχώρι) – χωρίς την οδό Κομνηνών.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 7 το πρωί.

γ) Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα και αντικατάστασης των τσιμεντένιων στηθαίων ασφαλείας (Jersey) επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών και συγκεκριμένα περίπου στη χιλιομετρική θέση 20+00 (στο ύψος των επιχειρήσεων «Συννεφούλα» και «Παραγωγός») με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και η ώρα έναρξης είναι στις 7 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τα τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης και Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 


Πηγή

Leave a Response