Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
Ειδήσεις

Τραγωδία στην Κρήτη: Πατέρας δούλευε στο νοσοκομείο που έφεραν νεκρό το γιο του

1.37Kviews

Το παιδί του έχασε τη ζωή του σε τροχαίο μαζί με τον ξάδερφό του – Ο άτυχος πατέρας εργάζεται στο κυλικείο του Βενιζέλειου νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκαν οι σοροί των δύο παιδιών, ηλικίας 29 και 25 ετών

Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν τα άψυχα κορμιά των δυο παλικαριών που βρήκαν τραγικό θάνατο το πρωί στο Γάζι στο δρόμο προς το Καβροχώρι.

Στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας καθώς στο κυλικείο του νοσοκομείου εργαζόταν ο πατέρας του ενός από τους νεαρούς. Όταν είδε το ΕΚΑΒ να περνά από μπροστά τους και να μπαίνει στο νοσοκομείο ο ίδιος πήγε στα ΤΕΠ προκειμένου να μάθει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Και έμαθε το τραγικό νέο … Ότι ο νεκρός που μετέφερε το ασθενοφόρο ήταν ο γιος του …
Τα δυο άτυχα παιδιά ήταν ξαδέρφια 29 και 25 ετών. Το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να φύγει από δρόμο και να πέσει από τη γέφυρα σε παράδρομο παρασύροντας το ένα ΙΧ αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο από το οποίο μόλις είχαν αποβιβαστεί ένας άνδρας με τον εγγονό του.

Οι δύο άτυχοι νέοι εγκλωβίστηκαν στο όχημα και χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό τους, ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατός τους …

Τα δύο οχήματα που έπεσαν στον παράδρομο

 


Πηγή

Leave a Response