Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
More

Kακοποιημένη σκυλίτσα έτρεμε τους πάντες μέχρι που συνάντησε αυτό το μωρό

2.11Kviews

Όλοι χρειάζονται αγάπη, αλλά οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες της Νόρας την είχαν κακοποιήσει πολύ ως κουτάβι στο σημείο που το σκυλί έτρεμε οποιονδήποτε άνθρωπο. Εκτός από ένα μικρό παιδί.

«Πήραμε τη Νόρα από καταφύγιο διάσωσης πριν από επτά χρόνια, πριν καν αποκτήσουμε παιδιά», δήλωσε η ιδιοκτήτριά της Elizabeth εξηγώντας πώς το σκυλί αυτό κατάφερε να αποκτήσει ένα τρομερό δέσιμο με το γιο της από την πρώτη στιγμή της γέννησής του.

Η οικογένεια αναφέρει πόσο προβληματική και δύσκολη ήταν η συμπεριφορά του τρομαγμένου σκύλου ο οποίος δεν εμπιστευόταν κανέναν και φοβόταν όποιον την πλησίαζε. Η Elizabeth λατρεύει τη σχέση μεταξύ του γιου της Archie και της Νόρα.

«Ο Archie είναι ένα εξαιρετικά χαλαρό, ευτυχισμένο και ευγενικό μωρό και όλα τα ζώα φαίνεται να ανταποκρίνονται πραγματικά σε αυτό, ειδικά η Νόρα» αναφέρουν οι γονείς του. Το δίδυμο είναι αχώριστο.

«Αν ο Archie κάνει μπάνιο, η Nora ξαπλώνει στο μαξιλάρι του μπάνιου και τον περιμένει να βγει». Η Elisabeth καταγράφει τον απίστευτο δεσμό τους και μοιράζεται την ιστορία τους στο Instagram, όπου σχεδόν 100.000 άνθρωποι ακολουθούν το λογαριασμό.

 


Πηγή

Leave a Response