Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
ΑρχιτεκτονικήΕπαύλεις

Αυτή η βίλα στο Μαύρο Λιθάρι πωλείται για 11 εκατ. ευρώ! Η πολυτέλεια της δεν «παίζεται»!

2.66Kviews

Θέα που κόβει την ανάσα, πολυεπίπεδη και σε αρμονία με το περιβάλλον!Η παραθαλάσσια αυτή κατοικία, φιγουράρει στη λίστα με τα προς πώληση ακίνητα στην ιστοσελίδα luxuryestate.com και όπως αναφέρεται το κόστος της κυμαίνεται στα 11 εκατομμύρια ευρώ.

Bucket list. Η απόκτηση μιας κατοικίας που να τη «χαϊδεύει» η θαλασσινή αύρα και να χορταίνει το βλέμμα με το απέραντο γαλάζιο, βρίσκεται στη λίστα (σχεδόν) όλων με τις επιθυμίες πριν την αποδήμηση σε… άλλη κατοικία.

Ένα τρανό παράδειγμα οικίας που ικανοποιεί όλες εκείνες τις προδιαγραφές που έκαστος αναζητά για το προσωπικό του καταφύγιο, αποτελεί και η συγκεκριμένη βίλα στο Μαύρο Λιθάρι, μια ανάσα από το Λαγονήσι.

luxur1

Η πολυτελέστατη βιλίτσα «απλώνεται» μέσα σε μια συνολική έκταση 7.700 τ.μ., είναι πολυεπίπεδη, διαθέτει θέα που κόβει την ανάσα, γήπεδο τένις και ποδοσφαίρου, μεγάλη πισίνα…

Στην κατοικία των 600 τ.μ. ο ιδιοκτήτης έχει στη διάθεσή του 7 κρεβατοκάμαρες (4 μάστερ) συνοδευόμενες από ειδικούς χώρους – ντουλάπες.

Μάλιστα, σε ένα από τα κύρια υπνοδωμάτια, υπάρχει και εσωτερική πισίνα! Επιπλέον, όπως ενημερώνει τους υποψήφιους αγοραστές το πόρταλ, οι καλεσμένοι έχουν στη διάθεσή τους τρία ξεχωριστά διαμερίσματα και όλοι, καλεσμένοι και οικοδεσπότες, έχουν εύκολη πρόσβαση στην παραλία.

luxur2

luxur3

luxur4

luxur5

luxur6

luxur7

 


Πηγή

Leave a Response